BACKEND DEVELOPMENT

Internet prezentacije predstavljaju kompaniju na Internetu, online izlog.

Backend development predstavlja razvoj svega onoga što se nalazi u pozadini web sajta ili aplikacije i odvija se bez uvida krajnjeg korisnika.

U zavisnosti od Vaših specifičnih potreba kreiramo namenski za Vas ručno kodiran CMS (Content Management System) sistem za samostalno ažuriranje sadržaja ili adaptiramo sistem na wordpress platformi tako da ne zavisite od nas za dalji razvoj i ažuriranje. CMS sisteme odlikuje izuzetno lako korišćenje i intuitivan user interface.

Rešavanje kompleksnih problema je izazov koji uvek rado prihvatamo, otkrivanje novih prilika i funkcionalnosti na autentičan način. Konstruišemo i konfigurišemo infrastrukturu tako da ostvaruje maksimum performansi, čineći ceo sistem efikasnijim.

Imamo iskustvo sa procesiranjem visokih nivoa aktivnosti koje zahtevaju sistem konstruisan da podnosi opterećenje. Naš stručan tim Vam je na usluzi za upravljanje velikim obimom podataka.

Implementiramo sisteme tako da mogu da podrže rast, imajući budućnost na umu.

Svakom frontendu treba snažan backend da ga podrži. Mi kreiramo savršenu infrastukturu u skladu sa potrebama svakog projekta.

Spremni ste da započnemo projekat?

Mi smo strateški partner i kokreator brendova naših klijenata. Realizujemo inovativna i održiva Premium digitalna rešenja koja čine razliku u digitalno i iskustveno vođenoj ekonomiji.