PRIVATNI SERVERI

Maksimum snage i kontrole nad Vašim online sistemom.

Ako ste u potrazi za maksimumom snage i kontrole nad Vašim online sistemom, privatan server je za Vas. Pružamo Vam napredne veštine administracije, da možete što bolje da upravljate svojim posvećenim serverom.

Privatan server je u potpunosti Vaš za korišćenje i niko drugi ne može da ga koristi bez Vašeg odobrenja. Daje Vam maksimum snage, bandwidth-a i memorije, idealan za kompanije sa visokim online prometom ili prodajom, koje usled obimnosti sadržaja zahtevaju veliku memoriju i/ili koje treba da obezbeđuju snagu za najintenzivnije softvere.

Brzina Vašeg sajta ima direktan uticaj na bounce rates, visitor satisfaction rates i conversion rate odnosno na celokupno korisničko iskustvo pa samim tim i rezultate. Takođe, SEO (organsko pozicioniranje Vašeg sajta na internet pretraživačima) u okviru ključnih reči uzima performanse sajta u obzir.

Privatan server se prilagođava Vašim specifičnim potrebama i obezbeđuje maksimalnu kontrolu, fleksibilnost, performanse i sigurnost.

Obezbeđujemo podešavanje i održavanje privatnih servera vrhunskih performansi prilagođenih za sve potrebe. Mi vodimo računa o svim tehničkim stvarima da ne morate da brinete ni o čemu.

Spremni ste da započnemo projekat?

Mi smo strateški partner i kokreator brendova naših klijenata. Realizujemo inovativna i održiva Premium digitalna rešenja koja čine razliku u digitalno i iskustveno vođenoj ekonomiji.