CMS SAJTOVI

Internet prezentacije predstavljaju kompaniju na Internetu, online izlog.

CMS – Content Management System, u prevodu znači Sistem za Upravljenje Sadržajem. CMS pruža mogućnost lakog menjanja ili dodavanja novog sadržaja na sajtu, što ako planirate ozbiljno da se posvetite svom prisustvu na internetu može da vam koristi jer je posebno praktičan za korisnike čiji se veb sajtovi često ažuriraju.

Najpoznatiji CMS sistem je WordPress i ima veliku zajednicu korisnika. Veb programerima gotova Premium CMS rešenja skraćuju vreme izrade sajta i samim tim cena je jeftinija nego da se sajt konstruiše od početka. Ali postoje i situacije kada gotov CMS ne može biti rešenje za specifične potrebe projekta, kada se kreira namenski CMS. Izrada takvih sajtova je skuplja jer zahteva dosta više uloženog rada i vremena.

Svi naši vebsajtovi su Premium, prilagođeni svim mobilnim uređajima, podržavaju sve glavne Internet pretraživače, laki su za korišćenje, pregledni su i funkcionalni. Sve naše sajtove rade i programer i dizajner.

Nudimo usluge održavanja vebsajtova za kompanije kojima je potrebno redovno backup-ovanje, dodavanje i/ili izmena sadržaja i briga o sigurnosti.

Spremni ste da započnemo projekat?

Mi smo strateški partner i kokreator brendova naših klijenata. Realizujemo inovativna i održiva Premium digitalna rešenja koja čine razliku u digitalno i iskustveno vođenoj ekonomiji.