BANER SISTEMI

Postavljanje i održavanje reklamnih slotova.

Pružamo Vam kompletnu podršku u odabiru i postavljanju reklamnih slotova na Vaš sajt, koji su u saglasnosti sa najnovijim IAB, Google i Digital Marketing standardima.

Pomažemo Vam da ostvarite maksimalnu učinkovitost putem reklama tako što zajedno sa Vama biramo prave pozicije na kojima se reklame prikazuju kako bi bile što primamljivije za Advertisere a i korisnike. U isto vreme obezbeđujemo da korisnici sajta lakše dolaze do informacija putem reklama dok se osećaju ugodno.

Postavljamo reklamne slotove tako da ne remete izgled Vašeg sajta na koji su klijenti i korisnici navikli. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, lako i brzo nalazimo najbolje rešenje za Vaš sajt.

Pružamo Vam profesionalnu podršku u kreiranju i postavljanju targetinga za Vaš sajt, što omogućuje da ciljanoj grupi korisnika lakše dostavite informacije koje pružaju zakupci oglasnog prostora putem reklama.

Spremni ste da započnemo projekat?

Mi smo strateški partner i kokreator brendova naših klijenata. Realizujemo inovativna i održiva Premium digitalna rešenja koja čine razliku u digitalno i iskustveno vođenoj ekonomiji.