RESPONSIVE DIZAJN

Internet prezentacije predstavljaju kompaniju na Internetu, online izlog.

Responsive sajtovi su sajtovi prilagođeni mobilnim uređajima koji povećavaju angažovanost klijenata gde god da se nalaze.

Ako uzmemo u obzir da 80% ljudi gleda informacije na Internetu putem mobilnih telefona ili tableta, pravljenje responsive sajtova je ključ da zadržite svoju publiku.

Sa brojnom online konkurencijom imperativ je da je Vaš sajt responsive. Naš tim radi na platformama u potpuno responsive standardu jer znamo važnost ovih sajtova i na taj način štitimo sadašnjost i budućnost naših klijenata. Osiguravamo da je Vaš sajt potpuno operativan na svim uređajima, a to zauzvrat maksimizira pristupačnost Vašeg web sajta kroz dostupnost većem broju klijenata.

Danas se moderan web sajt ne može zamisliti bez responsive koda, a obzirom da je broj mobilnih korisnika odavno prevazišao broj korisnika desktop računara – naši web sajtovi se dizajniraju od starta namenski za mobilne uređaje.

Spremni ste da započnemo projekat?

Mi smo strateški partner i kokreator brendova naših klijenata. Realizujemo inovativna i održiva Premium digitalna rešenja koja čine razliku u digitalno i iskustveno vođenoj ekonomiji.