Via Toledo Enopizzeria

Svi znaju za picu. Poreklom iz Napulja, to je tipično tradicionalno jelo grada na obroncima Vezuva, sinonim za kulinarsku umetnost svakog kuvara pice, njegov ponos i radost.

Open Project
  • Radovi

    Websajt, E-shop, Brendiranje, Grafički dizajn

  • Jezici

    Engleski, Nemački, Italijanski

Via Toledo Enopizzeria

Svi znaju za picu. Poreklom iz Napulja, to je tipično tradicionalno jelo grada na obroncima Vezuva, sinonim za kulinarsku umetnost svakog kuvara pice, njegov ponos i radost. U Via Toledou su uložili svoje srce u oživljavanje tradicije, ukusa i mirisa prošlih vremena u svojim proizvodima.

Vrhunsko iskustvo obedovanja kao ni jedno drugo.

Automatizacija korisničkog iskustva. Diskretne interakcije i animacije integrisane su sa ciljem oduševljenja korisnika. Tokom našeg procesa dizajniranja uključili smo dosta pokretnih elemenata kako bismo unapredili korisničko iskustvo.

Oživljavanje dizajna na svim uređajima.

Za celokupan redizajn Via Toledo Enopizzeria Brendinga, fokusirali smo se na visokokvalitetni sadržaj i način na koji je predstavljen. Cilj nam je bio da stvorimo online prisustvo koje je jednostavno a i vrhunsko.

Kreiranje jedinstvenog vizuala.

Pristup usmeren na korisnika postao je široko prihvaćen poslednjih godina. Jednostavnost je vrlina u poslovanju i takođe je definišuća karakteristika dobrog vizuelnog dizajna.

Projekat: Via Toledo Enopizzeria

Radovi: Brendiranje, Veb sajt, Animacije, E-shop, Grafički dizajn

Tehnologije: WordPress, HTML, CSS, JavaScript

Jezici: Engleski, Nemački, Italijanski

Premium partner za |
Premium partner za |

Hajde da radimo!

Spremni ste da započnemo projekat?

Mi smo strateški partner i kokreator brendova naših klijenata. Realizujemo inovativna i održiva Premium digitalna rešenja koja čine razliku u digitalno i iskustveno vođenoj ekonomiji.