PAY PER CLICK

Prikažite oglase Vaših Premium proizvoda ili usluga baš kada ih klijenti traže!

PPC Click su platforme za oglašavanje. Oglasi se baziraju na sistemu naplate po kliku na oglasni prostor, a trošak nastaje tek kada neko klikne na oglas.

PPC je veoma moćan marketinški alat koji omogućuje prikaz oglasa proizvoda ili usluga baš kada ih potencijalni klijenti traže i kontrolu iznosa mesečnog budžeta koji se ulaže.

PPC oglašavanje direktno utiče na uočljivo pozicioniranje prilikom pretraga.

Razvijanje biznisa i profita putem PPC kanala zahteva da kampanje budu optimizovane i redovno evaluirane kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost i najbolji rezultati.

Ako je kampanja dobro podešena, ovo može biti jako profitabilan način da se nađete ispred potencijalnih klijenata koji aktivno traže Vaše rešenje u trenutku kada je najveća verovatnoća da će doći do konverzije.

U današnjem svetu preplavljenom reklamnim banerima, potrebno je mnogo strategije da biste pobedili u multimedijalnom oglašavanju. Morate znati kada, gde i kako ga koristiti.

Spremni ste da započnemo projekat?

Mi smo strateški partner i kokreator brendova naših klijenata. Realizujemo inovativna i održiva Premium digitalna rešenja koja čine razliku u digitalno i iskustveno vođenoj ekonomiji.